1 лютого 2024 року відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому були підведені підсумки навчально-виховної роботи освітнього закладу за перший семестр 2023-2024 н.р. та накреслено завдання педагогічного колективу на ІІ півріччя. Обговорено стан практичного навчання та напрямки його вдосконалення в умовах дистанційного навчання з використанням новітніх технологій, а також проведено  моніторинг роботи сайту коледжу та розглянуто актуальні питання і шляхи вдосконалення навчально-виховного процесу тощо.

Відзначено, що завдяки наполегливій праці, цілеспрямованій координації діяльності колективу досягаються значні успіхи в організації освітньо-виховного процесу. 

Доповідачі з питань порядку денного представили детальний аналіз роботи за всіма напрямками та озвучили плани на майбутнє.

Надзвичайно змістовними були коментарі директора коледжу Триніва І.В., який в процесі обговорення загострив увагу педагогічних працівників на першочергових завданнях згідно ліцензійно-акредитаційних вимог, та заступника директора з виховної роботи Вергун Т.С. щодо вдосконалення виховної роботи, а також висвітленні матеріалів на сайті коледжу.

Атмосфера педради була робочою та змістовною. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання. Пропозиції та зауваження доповідачів та виступаючих були прийняті до уваги. За підсумками педагогічної ради прийняті відповідні рішення.

Технологічне відділення

РОГАТИНСЬКИЙ АГРАРНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Освітньо-професійна програма відділення включає в себе понад 40 дисциплін

Martyshyn Ivan Volodymyrovych © 2024